argumenten voor bitcoin

eerste beursbubbel aanstuurde en de eerste beurscrash veroorzaakte. Persoonlijk, geef ik de voorkeur aan beleggingsmunten van 24 karaat, met een goudgehalte van 99,9 zoals de Maple Leaf en de Wiener Philharmoniker. Bij elke" krijgt u bovendien de nodige duiding. We geven onze mening over CFE, Bpost, Tinc, Agfa-Gevaert en een trosje andere aandelen. Nummer 92 van Een bewogen drieweekse voor Zanna, die haar portefeuille fors omhoog ziet schieten. Analyses en meningen rond Apple, Vasco, Recticel, Solvay, Verkrijg volledige toegang tot deze site met een abonnement op Mister Market Magazine.

argumenten voor bitcoin

Wat vinden we van Aperam, van Nyrstar, van Greenyard, van Melexis, van Bill Gross, van Argenx, van de film Roma, van Caterpillar, van Bruce Springsteen, van AB InBev, van de pijplijn van beursbaas Vincent Van Dessel en van de tien meest gehate aandelen van het. Wie volgt Moury Construct (2015 Texaf (2016) en Recticel (2017) op als MMMs Onterecht Ondergewaardeerde en Onderbelichte Onderneming van het Jaar? Ons uniek cadeautje voor U, beste lezer: het originele Mister Market Magazine Bel20-kwartetspel. Voor eens en altijd: wat is daar nu van aan? Nummer 104 van Verkrijg volledige toegang tot deze site met een abonnement op Mister Market Magazine. Ontluikende markten worden gemeden als de pest. Belgische spaarders krijgen aan de lopende band producten die ze helemaal niet willen. De vloek van de Onderneming van het Jaar. Wat als Belgi als een onderneming zou worden bestuurd? Een van de (tot nog toe) beste beleggingsstrategien uit het MMM-universum: de Bottomnext10-index. Aandelen met een hoge ratio operationele cashflow/capex presteren gemiddeld puik. Overheid verkwanselt miljarden euros, alleen al via het Zilverfonds.argumenten voor bitcoin

Waar kan ik deze goudkoop kopen of is er een beter alternatief voor de Krugerrand? Misschien verwacht je niet. Voor het ontstaan van, bitcoin was er geen elektronisch geld. We hebben weliswaar digitaal geld opgeslagen in de database van een financi le instelling, zoals een. Maar ook de 2-jarige Treasury met een rendement van.62 is niet te versmaden als tijdelijke veilige haven voor parkeergeld.